Houdt u van zekerheid op uw kampeervakantie?
Vergelijk hier direct de beschikbare verzekeringen!

Ik wil direct naar de vergelijkmodule
Wij vergelijken o.a.
Caravanverzekeringen-Vergelijken.nl Partners

FBTO

Verzeker alleen wat jij kiest

​Bij ons stel je je verzekering écht zelf samen. Verzeker bijvoorbeeld je auto, je reis of je zorg met een basisverzekering. En kies alleen de aanvullende modules die jij nodig vindt. We geven je informatie en tips, maar de keuze laten we altijd bij jou. Bij de meeste verzekeringen kun je aanvullende modules het hele jaar door aanzetten. Zo betaal je nooit teveel!

Vergelijken?

Geïnteresseerd in het vergelijken van de verschillende verzekeringen?
Klik dan snel op onderstaande button. Vergelijk direct

Diefstal en inbraak dekking

U verzekert uw caravan en onderdelen van uw caravan uitstekend tegen diefstal. En worden uw sleutels gesloten? Dan betalen wij de kosten voor nieuwe sloten en sleutels. Ook schade na een inbraak in uw caravan is verzekerd.
Uw inventaris goed verzekerd tot € 1.500,-
Met inventaris bedoelen we alle zaken in of rond uw caravan die u nodig heeft om te kamperen. Ook schade aan audiovisuele apparaten, computers en fietsen die bij de inventaris horen, zijn standaard verzekerd.

Brand en natuur dekking

Schade aan uw caravan kan ontstaan zonder dat iemand daaraan schuldig is. U verzekert uw caravan tegen de gevolgen van brand, storm en natuur. Ook schade door omgevallen bomen of een vloedgolf is verzekerd.

Uw caravan, accessoires en inventaris zijn verzekerd
Met accessoires bedoelen we alles wat op of aan uw caravan zat toen deze nieuw van de winkel kwam. En met inventaris alles in en rond uw caravan wat u nodig heeft om te kamperen. Uw inventaris is tot € 1.500,- verzekerd.

Rechtsbijstand

Heeft u een ongeluk gehad? En wilt u dat de persoon die aansprakelijk is de schade betaalt? Dan is het prettig als u hierover juridisch advies kunt vragen aan een specialist. Dit noemen we rechtsbijstand.

U bent voor alle situaties in het verkeer verzekerd van rechtsbijstand.
Ook uw gezinsleden zijn verzekerd. En mensen die van u op uw motor mogen rijden.

Als u nog vragen heeft stel ze gerust via het contactformulier.

Beste keuze volgens onze bezoekers:

ANWB logo

Gemiddelde prijs:

€ 39,47