Houdt u van zekerheid op uw kampeervakantie?
Vergelijk hier direct de beschikbare verzekeringen!

Ik wil direct naar de vergelijkmodule
Wij vergelijken o.a.
Caravanverzekeringen-Vergelijken.nl Partners

ANWB

ANWB Verzekeren: Jouw hulpverlener bij schade

De ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met Verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die je echt helpt als je schade hebt, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kan je zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water of tijdens uw vakantie. Zo vormen wij jouw vangnet voor onderweg. Met de betrouwbaarheid en service die je van de ANWB gewend bent.

Vergelijken?

Geïnteresseerd in het vergelijken van de verschillende verzekeringen?
Klik dan snel op onderstaande button. Vergelijk direct

Natuurschade dekking

Wilt u uw caravan verzekeren tegen hagelschade en stormschade? Kies dan deze aanvullende dekking. U ontvangt 70% korting op de premie van hagelschade en stormschade als uw caravan is voorzien van een hagelbestendig dak. Indien uw toercaravan een hagelbestendig dak heeft, vervalt uw eigen risico.

Inventaris dekking

Met deze aanvullende dekking is ook de inventaris van uw caravan meeverzekerd. Heeft u een nieuwe caravan dan is uw inventaris meeverzekerd tot 2.500 euro. Bij tweedehands caravans is de inboedel meeverzekerd tot 1.500 euro. Schade aan de inventaris zoals uw televisie, beddengoed en kookgerei is daarmee meeverzekerd.

Rechtsbijstand

Soms kunt u in een ingewikkelde juridische situatie verzeild raken. Met de dekking rechtsbijstand verzekert u zich van professionele ondersteuning, in de vorm van verkeers-, straf-, en contractrechtsbijstand in binnen- en buitenland. Deze rechtsbijstandsdekking is gratis voor leden!

Als u nog vragen heeft stel ze gerust via het contactformulier.

Beste keuze volgens onze bezoekers:

ANWB logo

Gemiddelde prijs:

€ 39,47