Houdt u van zekerheid op uw kampeervakantie?
Vergelijk hier direct de beschikbare verzekeringen!

Ik wil direct naar de vergelijkmodule
Wij vergelijken o.a.
Caravanverzekeringen-Vergelijken.nl Partners

Verzekeraars

De aanbieders op onze website zijn allemaal directe aanbieders wat inhoudt dat er geen tussenpersoon voor nodig is. Wanneer u dus schade heeft aan uw caravan is stap 1 melden bij de verzekeraar. voordat er geen tussenpersoon nodig heeft dit meerdere voordelen voor u. De melding heeft minder verwerktijd nodig waardoor u sneller uw geld heeft om de reparatie of eventuele andere handelingen uit te voeren. Verder brengt een tussenpersoon ook extra kosten mee. Het scheelt u dus ook nog eens geld! De aangeboden prijzen op onze website zijn altijd actueel, maar let op we nemen altijd de gemiddelde prijs van de verschillende premies.

Wanneer u vragen heeft over de website neemt u dan gerust contact op via het contactformulier welke te vinden is op de contactpagina.

Vergelijken?

Geïnteresseerd in het vergelijken van de verschillende verzekeringen?
Klik dan snel op onderstaande button. Vergelijk direct

ANWB Verzekeren: Jouw hulpverlener bij schade

De ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met Verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die je echt helpt als je schade hebt, ook ter plekke.
Met onze praktische oplossingen kan je zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water of tijdens uw vakantie. Zo vormen wij jouw vangnet voor onderweg. Met de betrouwbaarheid en service die je van de ANWB gewend bent.
Lees meer over de verzekeraar ANWB.

Direct en goed contact

We verkopen onze producten en diensten rechtstreeks aan u. Dus zonder tussenpersonen. Dat werkt snel en makkelijk. Onze experts geven antwoord op uw vragen. En helpen u bij problemen.
Zekerheid, gemak en duidelijke afspraken, u weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Wij houden namelijk van zekerheid, gemak en duidelijke afspraken. Wij houden niet van kleine lettertjes. Wij zijn open en bereikbaar.
Lees meer over de verzekeraar Centraal Beheer, Achmea.

Verzeker alleen wat jij kiest

Bij ons stel je je verzekering écht zelf samen. Verzeker bijvoorbeeld je auto, je reis of je zorg met een basisverzekering.En kies alleen de aanvullende modules die jij nodig vindt. We geven je informatie en tips, maar de keuze laten we altijd bij jou.
Bij de meeste verzekeringen kun je aanvullende modules het hele jaar door aanzetten. Zo betaal je nooit teveel!
Lees meer over de verzekeraar FBTO.

Verder met Meuùs

Meeùs is dé verzekeringsadviseur die u echt verder helpt. Ons advies stemmen we af op uw situatie. Wat vindt u belangrijk? Wat zijn uw doelstellingen en die van uw bedrijf? Via welke weg wilt u deze bereiken? Wij helpen u om mogelijke risico’s te zien, te voorkomen en te verzekeren. Niet alleen als het gaat om uw onderneming of organisatie, maar ook privé. Dat regelen wij graag voor u. Zodat u daar geen omkijken naar heeft. Met Meeùs komt u verder.
Lees meer over de verzekeraar MEEÙS.

Wij willen u verder helpen

U heeft doelen en wensen. Wij willen u helpen ze waar te maken met eenvoudige financiële oplossingen en door risico’s weg te nemen of te verminderen. Daarbij kunt u natuurlijk altijd rekenen op onze service. Ook als u ons bijvoorbeeld belt met een vraag of als u hulp wilt bij uw financiële zaken.
Lees meer over de verzekeraar Nationale Nederlanden.

Persoonlijk advies, altijd in de buurt

Onze adviseurs kunnen u helpen kiezen. Dat doen ze door de juiste vragen te stellen. Samen met u kijken ze hoe u grip kunt krijgen op financiële risico’s. Bijvoorbeeld als u een auto of een huis koopt, als u op reis gaat of als u een kind krijgt. Met zo'n 150 winkels is er altijd een adviseur van Univé bij u in de buurt. Die weet wat er speelt in uw omgeving. Die u aan het denken zet. Verbanden legt waar u zelf misschien niet aan denkt. En kijkt naar uw persoonlijke én zakelijke situatie.
Lees meer over de verzekeraar Univé.

Beste keuze volgens onze bezoekers:

ANWB logo

Gemiddelde prijs:

€ 39,47