Houdt u van zekerheid op uw kampeervakantie?
Vergelijk hier direct de beschikbare verzekeringen!

Ik wil direct naar de vergelijkmodule
Wij vergelijken o.a.
Caravanverzekeringen-Vergelijken.nl Partners

Veelgestelde vragen op caravanverzekeringen.nl

Om u een helpende hand te bieden voor wanneer u vragen heeft hebben we deze webpagina geheel ingericht om de meest voorkomende vragen direct en snel te beantwoorden. Het kan zo maar zijn dat u ergens tegen aanloopt en snel geholpen wilt worden. Door onderstaande lijst door te nemen kunnen zomaar uw vraag beantwoord worden.

Wanneer dit nog steeds niet het geval is kunt u natuurlijk contact met ons opnemen d.m.v. het invullen van onze contactformulier. U kunt het formulier ook gebruiken wanneer u tips voor ons heeft betreffende onze website.

Vergelijken?

Geïnteresseerd in het vergelijken van de verschillende verzekeringen?
Klik dan snel op onderstaande button. Vergelijk direct

Vraag 1: hoe worden de aangeboden verzekeringen afgesloten op de website?

De verzekeringen worden niet daadwerkelijk op de website afgesloten. Wij hebben contracten met verzekeraars waardoor wij de verzekeringen op de website mogen aanbieden. Wanneer u een keuze heeft gemaakt en op de verzekering klikt wordt u doorverwezen naar de verzekeraar. U beland dan op de webpagina waar de verzekering direct afgesloten kan worden.

Vraag 2: Wat houden de verschillende dekkingen precies in?

Wanneer u een verzekering afsluit kunt u kiezen of u extra dekkingen in het pakket wilt hebben. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Maar wat houden alle dekkingen precies in. Elke verzekeraar verstaat weer wat anders onder elke dekking daarom kunt u via deze webpagina de verschillende verzekeraars en dekkingen bekijken. De groene tekst onder de verzekeraar is de link naar de detail pagina.

Vraag 3: hoe werkt de vergelijkmodule op de website?

De website bevat een vergelijkmodule om de verschillende caravan verzekeringen te vergelijken. De vergelijkmodule kan op basis van gekozen factoren de gewende verzekering aanbieden. Het enigste wat u hoeft te doen is de button aan en uit te klikken waardoor de selectie gemaakt wordt. De prijzen worden automatisch aangepast.

Als u nog vragen heeft stel ze gerust via het contactformulier.

Beste keuze volgens onze bezoekers:

ANWB logo

Gemiddelde prijs:

€ 39,47